Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Maj.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren novi tržni centar u Beogradu – Ada Mall

Otvoren je novi tržni centar u Beogradu, kod Ade Ciganlije – Ada Mall. Izgradnja je počela u martu 2017. godine. Sa 90.000 m² bruto prostora trenutno predstavlja drugi najveći ovakav centar u gradu, objavio je portal Beobuild.rs. Arhitektura objekta dobila je pozitivne ocene šire javnosti, posebno spratne kaskade i prostrane terase sa pogledom na Savsko … The post Otvoren novi tržni centar u Beogradu – Ada Mall appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavirite u Ada mol

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019

Na Adi Ciganliji svečano je otvoren novi tržni centar "Ada Mall" na površini od 90.000 kvadratnih metara. Posebno je interesantna drvena tekstura u centralnom atrijumu koja ima kružni ekran. Pogledajte kako izgleda novi tržni centar.

Nastavak na Mondo...

Da li su nam potrebni novi tržni centri

Izvor: RTS, 24.Maj.2019

U Beogradu je otvoren još jedan tržni centar – Ada mol. Gradnja je trajala oko dve godine a u gotovo 100.000 kvadrata investirano je 110 miliona evra. Istraživali smo da li li već imamo previše tržnih centara, šta potrošači vole i kakvi su svetski trendovi? ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.