Otvoren dečji kreativni grad

Izvor: Studio B, 22.Maj.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren dečji kreativni grad

Otvaranje dečijeg kreativnog grada pod nazivom Minicity na četvrtom spratu Beograđanke pobudilo je ogromno interesovanje najmlađih jer su u svom gradu oni bili veliki, odgovorni i bavili se raznim zanimanjima.

Ova jedinstvena i interaktivna izložba , koja je po prvi put dostupna deci i njihovim roditeljima, biće trajnog karaktera i u 25 tematskih celina upoznaće naše male sugrađane sa najrazličitijim zanimanjima koja će ih u budućnosti čekati kao što su vatrogasac, lekar, pekar ili frizer.

Da bi što lakše pronašli ono što ih najviše interesuje, pomagali su im obučeni animatori.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

23.05.2013 ::: AMSS saobraćajni poligon u dečijem gradu Minicity

Izvor: AutoMagazin, 23.Maj.2013, 12:48

AMSS saobraćajni poligon biće od sutra na raspolaganju mališanima u okviru novog edukativnog, kreativnog i interaktivnog dečijeg grada „Minicity“. Svečano otvaranje bilo je u sredu 22. maja 2013. godine, a Minicity počinje sa radom od petka, 24. maja, na IV spratu Robne kuće Beograđanka.

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.