Otvara se deonica auto-puta E-75 od hotela „Nacional

Izvor: Studio B, 23.Jun.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se deonica auto-puta E-75 od hotela „Nacional"

JP „Putevi Srbije" obaveštavaju da će danas, od 14 sati za saobraćaj biti otvorena deonica auto-puta E-75 od hotela „Nacional" do Servisnog centra „MAG" u smeru od Šida ka Beogradu.

Istovremeno, za saobraćaj će biti otvoreno i isključenje sa auto-puta ka Bežanijskoj kosi iz smera Šida, kao i uključenje na auto-put iz pravca Bežanijske kose u pravcu Beograda.

Iz JP „Putevi Srbije" napominju da za saobraćaj i dalje ostaje zatvorena kolovozna traka >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << auto-puta E-75 u smeru od Šida ka Beogradu, od Servisnog centra „MAG" do isključenja za Zemun i Surčin na petlji „Tošin bunar".

Saobraćaj se na ovoj deonici odvija dvosmerno kolovoznom trakom od Beograda ka Šidu. Mole se svi učesnici u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Prvi "Mekdonalds" restoran uz autoput u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2011, 15:16

BEOGRAD -..Prvi "Mekdonalds" (McDonald's) restoran uz autoput u Srbiji biće otvoren danas, kod Velike Plane, najavila je kompanija...Novi "Mekdonalds" je smešten kod hotela "Balkan" i pumpe Naftne industrije Srbije, na 95. kilometru auto-puta iz pravca Beograda ka Nišu...Restoran u Velikoj Plani je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.