Otrov na hleb konkurencije

Izvor: Glas javnosti, 10.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otrov na hleb konkurencije

Po onoj narodnoj - "da komšiji crkne krava", u Sopotu je pre nekoliko dana Dragana Ivanović, vlasnica pekare "Ivanović", na konkurentski hleb firme "As braća Stanković" prosula bočicu stoprocentnog etiola! Samo zahvaljujući video-nadzoru koji je postavljen u prodavnici, slučaj je otkriven, čime su izbegnute tragične posledice. Protiv Dragane Ivanović pokrenut je krivični postupak.

 Slaviša Janjić, vlasnik prehrambene prodavnice, je četiri godine nabavljao hleb za svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << radnju iz pekare "Ivanović". Kako je prodaja bivala sve slabija, on je odlučio da promeni dobavljača i sklopio ugovor sa pekarom braće Stanković.

 - Dva dana posle sklapanja ugovora sa novom pekarom, 23. avgusta oko 7.20 ujutru, Dragana je došla u našu radnju da potpiše fakture, i tom prilikom je realizovala svoj bolesni plan. Tražila je pogodan trenutak, vrtela se po radnji i kada nikog nije bilo u blizini police sa hlebom, iz džepa je izvadila bočicu etiola i polila je po hlebu konkurentske pekare - izjavio je Janić i dodao da se na snimku sigurnosne kamere jasno vidi kada je i kako to uradila, kao i trenutak kada je pitala prodavačicu gde stoji hleb pekare "As braća Stanković". Ubrzo po izvršenom krivičnom delu, Dragana je napustila objekat. Srećom, zahvaljujući prodavačicama koje su osetile užasan smrad etiola, izbegnuta je tragedija koja se mogla završiti s ljudskim žrtvama.

 DRAGANA IVANOVIĆ: REČ JE O ZABUNI

 Kako bismo saznali zašto je prosula otrov po hlebu, kontaktirali smo Draganu Ivanović.

 - Ružno je da pišete o tome kada krivični postupak nije završen. U pitanju je jedna sabotaža! Vlasnik te prodavnice mi duguje novac za hleb i zbog toga je sve inscenirao!

 Na pitanje, kako se onda na snimku vidi trenutak kada prosipa otrov, Dragana je rekla da je reč o zabuni. Janić je na Draganine optužbe odgovorio da su ostale neke neisplaćene fakture, koje je odlučio da ne plati tek kada je saznao šta je uradila, jer "nema nameru da plati monstrumu koji je u stanju da smisli ovako bolestan plan i poubija ljude". On je najavio da će tužiti Draganu zbog štete koju mu je nanela jer mušterija od tada ima sve manje, kao i njenog sina koji mu svakodnevno preti otkada je saznao da je Janjić razgovarao sa novinarima.

Zakonski nismo imali pravo da je držimo u pritvoru, jer je za tako nešto potrebno da je reč o izuzetno teškom krivičnom delu - izjavio je Marjanović.

Pa ovo uopste nije krivicno delo.Lepo je izruzite i kazite joj da to ne cini vise.Pa vi ste bolesniji u mozak nego ona.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.