Od sutra večernji voz od Beograda do Bara

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra večernji voz od Beograda do Bara

Od sutra do 6. septembra na relaciji Beograd-Bar-Beograd saobraćaće večernji voz "Lovćen" koji iz stanice Beograd polazi u 20.10, a iz stanice Bar za Beograd u 19.00, saopštilo je danas Preduzeće "Srbija Voz".

Taj voz će imati kola sa sedištima, kola za spavanje, kola za prevoz praćenih automobila, kao i spavaća i salon kola iz sastava nekadašnjeg "Plavog voza".

Cena karte od Beograda do Bara u jednom smeru za odrasle je 31,8 evra za prvi razred i 21 evro za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << drugi razred, dok je cena povratne karte 57,6 evra za prvi i 42 evra za drugi razred.

Za decu do šest godina ne plaća se karta ukoliko se ne zahteva mesto, a sa mestom se plaća se 50 odsto od cene vozne karte i puna cena sedišta ili ležaja, kao i za decu od šest do 14 godina.Cena ležaja u turističkoj kabini u jednom smeru iznosi 15 evra, u dubl kabini 20 evra, a u singl kabini - uz koju mora da se kupi i karta za prvi razred, je 45 evra. Uz kupljene karte za ležaj mora se kupiti i vozna karta.

Vozom Romantika od subote ponovo od Beograda do Sremskih Karlovaca

Muzejsko-turistički voz "Romantika" od subote, 4. juna ponovo kreće od Beograda za Sremske Karlovce.

Voz ide svake prve subote u mesecu, najavilo je danas akcionarsko društvo "Srbija voz".

Cena karte za odrasle za 1. razred iznosi 444 dinara, za drugi je 370 dinara, a za 3. razred 308 dinara.

Cena karte za decu i penzionere za 2. i 3. razred iznosi 222 dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.