Obnovljen vrtić Sunce na Belim Vodama

Izvor: Studio B, 28.Sep.2011, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljen vrtić "Sunce" na Belim Vodama

Vrtić "Sunce" na Belim Vodama od 1. septembra izgleda potpuno drugačije.

Leto je u ovom vrtiću iskorišteno da se urade neophodni radovi. Fasada je kompletno renovirana, stavljena je nova stolarija, sređena su kupatila i sve to je urađeno u predviđenom roku.

Od davne 1972. kada je osnovan , vrtić je tri puta menjao svoj naziv.Među starijama je poznatiji kao heroj Miša ili Bele Vode, sada u potpunosti opravdava naziv koji nosi od prošle godine.

Vrtić >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << postoji već skoro 4 decenije i jedini je vrtić na Belim Vodama. nedavnom rekonstrukcijom koja je urađena u letnjim mesecima ove godine, po prvi put nakon 40 godina, urađena je kompletna sanacija fasade zgrade.

Vrtić Sunce već na prvi pogled deluje kao nova zgrada. Utisak je nepromenjen i kada se vidi njena unutrašnjost. Pored obnove fasade, u vrtiću je sva drvena stolarija zamenjena pvc stolarijom a u svim kupatilima zamenjene su sanitarije.

- Ovakvim jednim poduhvatom, gotovo potpunom rekonstrukcijom vrtića tj. stekli smo stvarno mnogo bolje i uslovnije uslove u vrtiću na opšte zadovoljstvo svih nas koji ovde radimo i dece i roditelja, kaže Kristina Kosanović, rukovodilac vrtića.

U prethodne tri godine u prestonici je izgrađeno 29 novih vrtića, dok je 51 objekat kompletno rekonstruisan i opremljen. Do kraja godine biće otvorena još tri nova vrtića u Velikom Mokrom Lugu, Rakovici i Barajevu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.