OBRAČUN S KRADLJIVCIMA

Izvor: Kurir, 26.Maj.2010, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN S KRADLJIVCIMA

Posle nedopustivih krađa kulturno-istorijskih spomenika - biste dečaka sa Čukur česme i bronzanih golubova ispred „Cvijete Zuzorić" - uznemirena je celokupna javnost Beograda. Iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije poručuju da im je zbog učestalih krađa slivnika samo u toku prošle godine naneta šteta od 12 miliona dinara.

- Dnevno u proseku nestanu tri slivničke rešetke i jedan kanalizacioni poklopac. Prošle godine ukraden je i jedan od tri bronzana elementa sa Skadarlijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << česme, koja predstavlja jedinstven kulturno-istorijski spomenik. Vlasnike otpada upozoravamo da ne otkupljuju predmete na kojima je označeno da pripadaju javnim komunalnim preduzećima i da u tom slučaju obaveste policiju. Pozivamo i građane da informacije o krađama što pre dostave Kontakt centru na broj telefona 011/3606-606 - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.