Novosti: Cipras će u maju posetiti Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Cipras će u maju posetiti Beograd

Kako navodi taj list, pozivajući se na svoje izvore, dva premijera razgovarala su juče telefonom i dogovorila susret za mesec dana u našoj zemlji.

Šef diplomatije Ivica Dačić juče je na redovnoj mesečnoj konferenciji za novinare rekao da srpsko Ministarstvo spoljnih poslova vodi razgovore sa grčkim Ministarstvom u sklopu priprema za susret premijera Srbije i Grčke, Aleksandra Vučića i Aleksisa Ciprasa.

Kao lider Sirize Cipras je u decembru 2014. godine posetio Srbiju i sastao se sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, ministrom Aleksandrom Vulinom i patrijarhom Irinejom, potsećaju "Novosti".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Cipras u maju dolazi u Beograd

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Apr.2015

BEOGRAD - Vučić i Cipras razgovarali su juče telefonom i dogovorili susret za mesec dana u našoj zemlji.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.