Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 15.Jul.2010, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novobeogradsko leto od 31. jula do 15. avgusta

BEOGRAD - Tradicionalna kulturna manifestacija "Novobeogradsko leto " koju na Savskom keju organizuje gradska opština Novi Beograd, počeće 31. jula i trajaće do 15. avgusta. Na otvorenoj sceni letnje pozornice Tetra na Savi u Bloku 45 biće priređeni zanimljivi koncerti, a poseban program osmišljen je i za najmlađu publiku. Koncerte će održati Vlatko Stefanovski, Atomsko sklonište i Jovan Maljoković.

Novina ovogodišnjeg "Novobeogradskog leta" je da će se deo programa: pozorišne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predstave, izložbe i likovne radionice, odvijati i u prostorijama Novobeogradske kulturne mreže, u ulici Jurija Gagarina 221. Kao i do sada, svi programi biće besplatni.

Na "Novobeogradskom letu" prethodnih godina nastupali su poznati izvođači, između ostalih Dado Topić, Tanja Jovićević, Zvonko Bogdan, Bilja Krstić i grupa Bistrik i Luis. Koncerte i druge manifestacije svakog vikenda pratilo je nekoliko hiljada posetilaca.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.