„Novobeogradsko leto od 3. do 11. avgusta

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Novobeogradsko leto" od 3. do 11. avgusta

Opština Novi Beograd je i ove godine za svoje sugrađane pripremila „Novobeogradsko leto", zabavno-muzički program koji će se dešaviti od 3. do 11. avgusta na Savskom keju u Bloku 45.

Novobegrađani su već deset godina, koliko traje ova manifestacija, navikli da ih u vrelim letnjim danima na keju očekuje odlična zabava, uz provereno dobre izvođače iz zemlje i inostranstva. Tako će biti i ove godine, jer ih dva vikenda zaredom očekuju „JU grupa", „Galija", mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << novobeogradski bendovi, internacionalni džez muzičari i stend-ap komičari.

Program će u subotu, 3. avgusta, otvoriti legende našeg roka „JU grupa", a dan kasnije u nedelju, 4. avgusta, u večeri pod nazivom „NBG gitarijada" Kancelarije za mlade Novi Beograd, priliku da se predstave imaće nove snage - mlade novobeogradske grupe. Nedelju dana kasnije, u subotu, 10. avgusta biće održan regionalni Džez festival na kome će nastupiti džezeri iz naše zemlje i okruženja. U nedelju, 11 avgusta, publika će se zabavljati uz stend-ap komičare, a u nastavku programa nastupiće i grupa „Galija". Svi programi  počinju u 20 sati, a kao i do sada, ulaz je besplatan.

„Novobeogradsko leto" je kulturno-zabavna manifestacija koja se održava svakog leta pod pokroviteljstvom i u organizaciji gradske opštine Novi Beograd na Savskom keju u Bloku 45.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

"Ju grupa" 3. avgusta otvara "Novobeogradsko leto"

Izvor: Blic, 30.Jul.2013, 14:40

Poznati rok sastav "Ju grupa" održaće koncert 3. avgusta u na otvaranju manifestacije "Novobeogradsko leto", a publiku dva vikenda za redom očekuje bogat muzički program. "Ju grupa"..Muzički program na Savskom keju, u bloku 45, će u subotu 3. avgusta otvoriti legende domaćeg roka "Ju grupa", a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.