Novi vrtić u naselju Cerak 2 primiće prve mališane u septembru

Izvor: Studio B, 23.Maj.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi vrtić u naselju Cerak 2 primiće prve mališane u septembru

Prema rečima gradske sekretarke za dečju zaštitu Ljiljane Jovčić, roditelji koji do 31. maja budu podnosili zahtev za upis dece, mogu da konkurišu i za mesto u ovom objektu.

Novosagrađeni vrtić „Plava ptica" u naselju Cerak 2 primiće prve mališane u septembru, a grad trenutno sprovodi javnu nabavku kompletnog nameštaja za radne prostorije i savremenog mobilijara za dvorište vrtića.

Vrtić će moći da primi minimum 200 dece jaslenog i vrtićkog uzrasta >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i biće podjednako dostupan mališanima koji žive na Čukarici i u Rakovici.

- Trenutno se nabavlja nameštaj za radne prostorije u kojima borave deca i on je posebno dizajniran u skladu sa arhitektonskim rešenjem samog vrtića „Plava ptica". Tehnološka oprema je već kompletno nabavljena, kao i posteljina i celokupan didaktički materijal i igračke - izjavila je Ljiljana Jovčić i dodala da će se u ovom vrtiću raditi kompletna individualizacija sa svakim detetom, što podrazumeva negovanje njegovih sposobnosti do maksimuma, bilo da je reč o nadarenom ili detetu sa teškoćama u psihofizičkom rastu i razvoju.

Od septembra počeće sa radom i dva nova vrtića na opštini Rakovica, kao i vrtić u Ostružnici. Da podsetimo, grad je tokom 2009. i 2010. izgradnjom novih vrtića obezbedio dodatnih 4.930 mesta za beogradske mališane.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.