Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2021, 15:28

Novi filmovi u bioskopima: Senka straha

Od četvrka, 25. februara 2021, u domaćim bioskopima među novim filmovima biće i američka fantastična akcija „Senka straha“. U jeku Drugog svetskog rata, kapetan Mod Geret pridružuje se muškoj posadi bombardera B-17 sa tajnim paketom. Zatečena prisutnošću žene na vojnom letu, posada testira svaki njen pokret. Neobična događanja i rupe u njenoj prošlosti podstiču paranoju … Članak Novi filmovi u bioskopima: Senka straha se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOK Cinema DOB: Cinema Komunisto

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2021

DOK Cinema DOB je novi program Doma omladine Beograda, u okviru kojeg će biti održavane projekcije domaćih autorskih dokumentarnih ostvarenja. Jednom mesečno, tokom proleća i jeseni, u fokusu će biti dokumentarni filmovi u trajanju od preko 50 minuta, koji su imali uspešan festivalski život,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.