Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Apr.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi filmovi u bioskopima (4. april 2019)

Koja je ovo država, Šazam!, Srećan kao Lazaro – to su novi filmovi koji će se prikazivati u bioskopima od 4. aprila 2019. Film Dambo takođe će se prikazivati u bioskopima a predstavili smo ga PROŠLE NEDELJE, dok sinopsis filma Sećanje na bol Margarit Diras možete pročitati OVDE. Koja je ovo država Crna komedija istaknutog hrvatskog … The post Novi filmovi u bioskopima (4. april 2019) appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

XX Međunarodna smotra arheološkog filma

Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Apr.2019

Od 2. do 9. aprila u atrijumu Narodnog muzeja u Beogradu biće održana XX Međunarodna smotra arheološkog filma. Počasni gost ovogodišnje Smotre je Arapska Republika Egipat, čiji filmovi Manastir Svetog Antonija, Abu Simbel i Karnak otvaraju ovogodišnju smotru. U program je ove 2019. godine uvršteno...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.