Nova staza u Bloku 45

Izvor: Studio B, 03.Nov.2010, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova staza u Bloku 45

Nastavljeni radovi na izradi staza u Bloku 45.

Duž rekonstruisanih staza postavljaju se dupli kolski ivičnjaci uz nasip (u dužini od 580 metara) i obični ivičnjaci sa suprotne strane, uz zgrade i zelene površine.

Istovremeno se gradi se i potpuno nova staza, čime treba da bude obezbeđen kontinuitet sa ostalim blokovima. Staza se nalazi u središnjem delu Bloka 45 i široka je tri metra. Na tom prostoru biće postavljeno nekoliko đubrijera, a travnjaci pored staze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u širini od 1,5 metara, biće obnovljeni sejanjem travnog semena. U dužini do dva metra obnoviće se staze koje vode ka vrhu nasipa, a planirana je i izgradnja tri slivnika za prikupljanje atmosferskih voda.

Isti radovi predviđeni su i u Bloku 70, kada bude izvršena dopuna projekta.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.