Nova parkirališta na Čukarici

Izvor: S media, 02.Avg.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova parkirališta na Čukarici

Na Čukarici je završena izgradnja dva velika parkirališta, na kojima će moći da se parkira između 100 i 120 automobila. Parkirališta se nalaze u Žarkovu i na Banovom brdu.

Na beogradskoj opštini Čukarica završena je izgradnja dva velika parkirališta. Jedno parkiralište nalazi se u Ulici Toše Jovanovića na Banovom brdu, a drugo u Žarkovu, na uglu ulica Poručnika Spasića i Mašare i Ilije Đuričića.

Besplatne "Bebi parking karte" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za novopečene roditelje

"Parking servis" besplatno odnosi napuštena vozila

"Parking servis" zaposlio heroja

Kapacitet dva parkirališta je između 100 i 120 parking mesta, a gradnju je finansirala opština Čukarica. Radovi su pokrenutu na inicijativu stanara tih ulica, koju su podržali i drugi građani iz te opštine. To je jedan u nizu projekata kojima se planira rešavanje nedostatka parking prostora i rasterećenje postojećih zona za parkiranje na Čukarici, navedeno je u saopštenju.

(Beoinfo)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.