Nova mlečna hala na pijaci Braće Jerković

Izvor: Blic, 08.Avg.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova mlečna hala na pijaci "Braće Jerković"

Direktor JKP "Gradske pijace" Ivan Sočo obišao je, pre puštanja u rad, novu mlečnu halu na pijaci "Braće Jerković", koja se prostire na 55 metara kvadratnih i raspolaže sa 15 rashladnih vitrina.

Mlečna hala je rezultat akcije "Razgovarajte sa direktorom i izložite svoj problem", navodi se u saopštenju JKP "Gradske pijace".

- Na inicijativu zakupaca, koji su se žalili na neadekvatan prostor, uslove izlaganja i čuvanja proizvoda, izgrađena je mlečna hala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pijaci "Braće Jerković". Ona omogućava najbolje uslove za čuvanje i kvalitet prizvoda. Dobra higijenska praksa, bezbednost i kvalitet namirnica jedan je od najznačajnijih preduslova plasmana namirnica po najvišim standardima - naveo je Sočo.

Akcija "Razgovarajte sa direktorom i izložite svoj problem" biće nastavljena i u narednom periodu u cilju unapređenja kvaliteta pijačnih usluga, navodi se u saopštenju.​

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.