Niža cena boravka dece u vrtićima

Izvor: Studio B, 03.Feb.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niža cena boravka dece u vrtićima

Roditelji dece koja idu u vrtiće uskoro će plaćati nižu cenu za boravak u obdaništu - 5.427 dinara, izjavila je članica Gradskog veća, Tanja Popović.

Prema njenim rečima, biće oformljena nova, niža ekonomska cena od 27.136 dinara umesto dosadašnjih 27.700.

- Samim tim će se smanjiti i deo od 20 odsto ukupne ekonomske cene koji roditelji plaćaju. Ovu cenu je utvrdio Grad Beograd i ona se obračunava na osnovu Pravilnika ministarstva - podsetila je Popović.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TANJA POPOVIĆ: Uskoro niža cena plaćanja za BG vrtiće

Izvor: Kurir, 03.Feb.2016

BEOGRAD - Roditelji mališana koji idu u vrtiće uskoro će plaćati nižu cenu za boravka u obdaništu 5.427 dinara, izjavila je Tanja Popović, članica Gradskog veća...Prema njenim rečima, biće oformljena nova niža ekonomska cena od 27.136 dinara umesto dosadašnjih 27.700...– Samim tim će...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.