Nikola, Milena i Angelina dobili po 100 evra!

Izvor: Press, 10.Avg.2010, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola, Milena i Angelina dobili po 100 evra!

Najviše sreće imali penzioneri Nikola Gligorijević (67) iz Beograda i Milena Mitić (63) iz Sopota. Studentkinji Angelini Kovačević (23) dečko poklonio dobitni kupon od 100 evra
U nagradnoj igri „Press keš 2" osvojene su još tri vredne novčane nagrade, a najviše sreće imali su penzioneri! Ovoga puta po 100 evra „pocepali" su Nikola Gligorijević (67), penzioner iz Beograda, i Milena Mitić (63), penzionerka iz Sopota. U Pressov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << klub dobitnika upisala se i naša mlada čitateljka Angelina Kovačević (23), student Šumarskog fakulteta iz Beograda, koja je takođe osvojila 100 evra.

Penzioneru Nikoli Gligorijeviću 100 evra je dobrodošlo.
- Nisam se nadao nagradi, jer cepkam kupone nekoliko godina unazad i nikad ništa nisam osvojio. Ovoga puta sam se baš iznenadio i mogu vam reći da je nagrada više nego odlična za popunjavanje mesečnog budžeta. Press sam kupio u Višnjičkoj Banji, a nagradu ću potrošiti na svakodnevne namirnice - kaže Nikola Gligorijević.
Milena Mitić iz Sopota je posle punih 27 godina „kockanja" dobila vrednu nagradu od Pressa.
- Skoro 27 godina učestvujem u igrama na sreću. Ovo mi je prva nagrada i prezadovoljna sam što sam konačno posle toliko godina „kockanja" osvojila neku nagradu. Sto evra ću potrošiti na unuka i decu. Kupiću im nešto lepo, a meni šta ostane. Pressu puno hvala - zadovoljna je Milena.
Beograđanka Angelina Kovačević 100 evra je u stvari dobila. Nagradni kupon pronašao je njen dečko Miloš, pa joj ga je poklonio.
- Baš me je prijatno iznenadio kada mi je rekao da je osvojio 100 evra u nagradnoj igri Pressa, a još više kada mi je rekao da mi poklanja nagradu! Pravi je džentlmen. Kada preuzmem novac vodim mog Miloša na ručak kako bi mu se revanširala - kaže Angelina Kovačević.
U nagradnoj igri „Press keš 2" danas delimo dve dnevne nagrade u vrednosti od po 100 evra! U ovom kolu inače svakog dana delimo 100, a vikendom 500 evra! I sve to na platnim karticama Univerzal banke Beograd.
Press je u saradnji sa „Fijatom Srbija" spremio i sjajne premije i fenomenalnu superpremiju. Glavne premije su dva nova „fijata 500", a superpremija „fijat 500" kabriolet.
Zato, čitaj i igraj, Srbijo!    
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.