Izvor: Politika, 21.Jan.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće se blokirati unapred plaćene nevalidirane karte

BEOGRAD – Gradska vlast nije donela nikakvu novu odluku po pitanju validacije bus-plus karata, s obzirom da je ta obaveza predviđena ugovorom još 2012, izjavio je danas direktor Direkcije za javni prevoz u Beogradu Uglješa Mitrović dodajući da to neće važiti za unapred plaćene karte.

„Obaveza oko blokade karte u slučaju nevalidiranja je još tada bila predviđena i osim preuzimanja tog člana ništa novo u odluci nije usvojeno. Mi nećemo raditi nikakvu blokadu ni za zaposlene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << niti za druge kategorije koji imaju unapred plaćene karte i smatram da je potrebno izbeći nesporazume u tom pogledu”, rekao je Mitrović.

On je dodao da je validiranje karata predviđeno prvim ugovorom sa Apeksom, saopštila je Direkcija za javni prevoz.

Tanjug

objavljeno: 21.01.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Validiranje predviđeno prvim ugovorom sa „Apeksom"

Izvor: Studio B, 21.Jan.2015

Validacija je kao obaveza predviđena ugovorom još 2012. godine i i u tom smislu gradske vlasti nisu donele nikakvu novu odluku, rekao je danas Uglješa Mitrović, direktor Direkcije za javni prevoz...- Obaveza oko blokade karte u slučaju nevalidiranja je još tada bila predviđena i osim preuzimanja...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.