Nagrada za požrtvovanost i hrabrost

Izvor: Studio B, 29.Jan.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za požrtvovanost i hrabrost

Grad Beograd i kompanija Komtrejd nagradili su troje mladih koji su pre nedelju dana iz stana u požaru spasli 80-godišnju Beograđanku.

Njima su, u znak zahvalnosti, uručeni kompjuteri i to je, kaže predsednik  Privremenog organa Siniša Mali, najmanje što njihova hrabrost i požrtvovanost zaslužuju. 

Kristina, Viktor i Luka tog 22. januara, videvši dim na drugom spratu zgrade u Ulici kraljice Natalije, ušli su unutra bez razmišljanja, obili vrata i izvukli baku iz zapaljenog stana, spasli joj život, rizikujući svoj. Za njih - bila je to dužnost onih koji na tuđu nesreću neće nikada zažmuriti.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.