Na 11. Festival nauke za 450 dinara

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na 11. Festival nauke za 450 dinara

Predavanja, interaktivne postavke, izložbe, radionice i dokumentarni filmovi ono je što očekuje sve posetioce na ovogodišnjem Festivalu nauke, a karte za ovu manifestaciju od sutra su u prodaji.

Festival nauke održaće se na Beogradskom sajmu po 11. put, od 14. do 17 decembra.

Festivalske karte, po ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanja manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta, karte će moći da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kupe i na samoj lokaciji – Beogradskom sajmu.

Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u halama 7, 8 i 9, kao i za halu 5, u kojoj je smeštena eksplozivna Naučno-fantastična bina.

Deca do pet godina starosti, uz pratnju roditelja ili staratelja, ne plaćaju ulaz. Prva dva dana Festivala nauke, četvrtak i petak, namenjeni su prvenstveno za školske posete, dok su subota i nedelja porodični dani.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.