Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jul.2020, 14:21

Moj OFF: Gledajte online „Život među zvezdama“

Na online platformi Moj OFF od subote, 11. jula 2020, posetioci će moći da pogledaju naučno-fantastičnu dramu „Život među zvezdama“. Rediteljka Kler Deni, koja je decenijama unazad gradila svoje ime u svetu filma, a sineastama Džimiju Džarmušu i Vimu Vendersu bila asistent na setovima, snimila je naučno-fantastičnu dramu „Život među zvezdama“ sa Oskarovkom Žilijet Binoš, … Članak Moj OFF: Gledajte online „Život među zvezdama“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Film "Život među zvijezdama" 11. jula na platformi Moj off

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2020

Francuska rediteljka Kler Deni (Claire Denis), snimila je originalnu naučnofantastičnu dramu "Život među zvijezdama" (High Life), sa svjetski popularnim glumcima Robertom Patisonom i Žilijet Binoš u glavnim ulogama, a film će se naći 11. jula na repertoaru online bioskopa Moj off.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.