Mladići izbodeni nožem na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 27.Jun.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići izbodeni nožem na Novom Beogradu

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale na Zvezdari i kod Centra Sava, gde su trojica mladića zadobila povrede od uboda nožem, rekla je Nada Macura.

Dvadesetjedan minut posle ponoći u Ustaničkoj ulici ispred broja 244 A mladić od približno 18 godina zadobio je ozbiljnu povredu leve šake nožem i prevezen je u Urgentni centar (UC) i predat ortopedu.

U četiri sata i četiri minuta u ulici Milentija Popovića ispred broja devet na savskoj strani Centra Sava ubodima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << noža povređena su dvojica mladića približne starosti 24 godine.

Jedan je zadobio ubodnu ranu u stomak u predelu slezine, a drugi u predelu grudnog koša.

Obojica su u svesnom stanju i hemodinamski stabilni prevezeni u UC.

Lekarska ekipe intervenisala je sinoć u 19 sati i 21 minut i u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici ulica Cara Uroša i Mike Alasa, gde je povređen vozač od oko 29 godina, koji je zadobio tupu povredu glave i desnog kolena i istegnuće vrata.

Povređeni je prevezen u UC, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, do jutros su ekipe intervenisale ukupno 122 puta, od čega 22 puta na javnom mestu.

Za pomoć su se javljali najviše hronični bolesnici sa astmom i hipertenzijom, a intervenisano je i zbog tuča i alkoholisanih osoba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.