Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Jun.2022, 10:35

Međunarodni turnir sedeće odbojke Trofej Beograda 2022

U subotu, 25. juna 2022. od 10.00, u Sportskom centru „Rakovica“ biće održan 12. Međunarodni turnir sedeće odbojke Trofej Beograda 2022. Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, nosilac programa je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, a tehnički organizator turnira je Klub sedeće odbojke Smeč. Na turniru će učestvovati šest ekipa: Odbojkaški klub invalida … Članak Međunarodni turnir sedeće odbojke Trofej Beograda 2022 se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Regata Belgrade Cruiser Cup 2022

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Jun.2022

Jedriličarski klub Ada organizovaće regatu Belgrade Cruiser Cup 2022, u subotu, 25. juna od 12.00, sa startom kod Mosta na Adi. Takmičenje, koje je širokoj popuaciji našeg grada predstavilo ovaj olimpijski sport, popularizovalo ga i podiglo na nivo da je vremenom postao sastavni deo života uprkos...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.