Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Apr.2016, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Pantelić i Đorđe Nešić u Skupštini grada

U Svečanoj sali Skupštine grada, 26. aprila od 20.00, nastupiće bariton Marko Pantelić i pijanista Đorđe Nešić. Na programu su pesme i romanse ruskih romantičarskih kompozitora Petra Iljiča Čajkovskog i Sergeja Rahmanjinova komponovane na tekstove čuvenih ruskih i nemačkih pesnika. Stihove romansi ruskih i nemačkih pesnika, na koje su komponovali Čajkovski i Rahmanjinov, preveo je ... The post Marko Pantelić i Đorđe Nešić u Skupštini grada appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Koncert: Beogradski barok i Adriano Fazio

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Apr.2016

Italijanski violončelista Adriano Fazio i ansambl Beogradski barok održaće koncert „Potpora i napolitanska ekstravagancija“ 27. aprila od 19.00 u Svečanoj sali Skupštine grada. Dan ranije isti koncert je na programu u Crkvi imena Marijinog – novosadskoj katedrali (26. april, 20.30), a ulazna...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.