Mali: U narednoj godini politika štednje

Izvor: Studio B, 31.Dec.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: U narednoj godini politika štednje

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će grad u narednoj godini nastaviti politiku štednje, kako bi se stabilizovale javne finansije i u 2016. godini krenulo u veliki investicioni ciklus.

Gostujući u emisiji Studija B, "Beograde dobro jutro", gradonačelnik je rekao da je više novca u budžetu predvidjeno za opštine i socijalna davanja, ali i investicije.

"Više od 20 odsto budžeta namenili smo za poboljšanje infrastrukture u Beogradu. Pored toga što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << to naš grad učiniti boljim mestom za život, poboljšačemo uslove za privlačenje investicija. Učinićemo sve da investitorima ubrzamo sve procedure" - rekao je gradonačelnik.

Mali je istakao da će u 2015. godini pokušati da bude kreativniji kada je u pitanju plan zapošljavanja.

"Očekuje nas formiranje nekoliko privrednih zona", rekao je on.

Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je da budžet za 2015. godinu ne podrazumeva ni dinar novih kredita, već da se troši samo onoliko koliko se zaradi.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.