Mali: Ne razmišljam o ostavci, reč o izmišljenoj aferi

Izvor: Studio B, 01.Nov.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Ne razmišljam o ostavci, reč o izmišljenoj aferi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da ne razmišlja da podnese ostavku zato što zna da je pošteno radio svoj posao i da je samo opozicija imala interes da mu "namesti te afere".

Gradonačelnik je pozvao one koji smatraju da je bilo šta uradio nezakonito da se obrate nadležnim organima.

Govoreći o dve afere - da je u Bugarskoj kupio 24 stana, ali i da je nelegalnim putem njegova porodična firma dobila 10 hektara zemljišta, Mali je za "Kurir" rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da je sve radio pošteno i da nema problema da ide na poligraf, koji je, kako smatra, očigledno izgubio smisao.

Sve što sam radio - radio sam pošteno, u skladu sa zakonima koji su vladali u ovoj zemlji. Zato, ukoliko postoji bilo šta što nije u skladu sa zakonom, obratite se nadležnim organima i neka oni pokrenu postupak", rekao je Mali.

On je naveo i da ne veruje da je slučajnost to da je sve krenulo onog dana kada je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić trebalo da ide na poligraf.

"DS je krenuo u ofanzivu nakon poligrafa. Nemaju šta da kažu o svojim bajnim rezultatima, zaboravili su svoje podzemne kontejnere i bave se time da li je nešto što je bilo 2003. ili 2005. o meni istina", kaže Mali.

Na pitanje da li mu Pajtić namešta obe afere, Mali je rekao da "samo opozicija može da ima interes u tome.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.