Mala škola rokenrola

Izvor: Studio B, 05.Avg.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala škola rokenrola

Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda nastavlja i tokom ovog školskog raspusta sa realizacijom besplatnih programa, koji omogućavaju mladim da na kvalitetan način provedu slobodno vreme.

Veliko interesovanje vlada za Malu školu rokenrola, koja decu muzički obrazuje na potpuno nov način.

Mladi koji dolaze u Kumodrašku 178 na Voždovcu su tu zbog druženja, ali i želje da jednog dana postanu rok zvezde. Ne smeta im ni vrućina ni činjenica da moraju da vežbaju tokom letnjeg rasputa.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Kreativne slikarske radionice za decu preko raspusta

Izvor: NaDlanu.com, 06.Avg.2012, 13:12

Kreativne radionice, škola slikarstva za talentovanu decu osnovnih i srednjih škola koja provode letnji raspust u Beogradu, održaće se od 6. do 17. avgusta u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović"...Škola slikarstva: ulje na platnu, ikonopisa, stripa i grafike namenjena je talentovanoj i zainteresovanoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.