MIGRANTI ODUSTALI OD PEŠAČENJA DO MAĐARSKE: Veći deo se vratio u Beograd

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIGRANTI ODUSTALI OD PEŠAČENJA DO MAĐARSKE: Veći deo se vratio u Beograd

Veći deo migranata koji su se juče u znak protesta otisnuli na putovanje ka Mađarskoj, peške su stigli do Stare Pazove, odakle su se ipak vratili u Beograd.

Manjina od njih 50-ak nastavilo je da pešači ka severu, ka Novom Sadu, u nadi da će bez problema preći granicu. Prema tvrdnjama nadležnih, reč je o Avganistancima koji se smatraju ekonomskim migrantima.

Kako je javio reporter N1 televizije, to je za njih bila "tačka raskola" jer je većina odlučila da se zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << umora i kiše vrati u prestonicu.

Da podsetimo, migranti su juče blokirali gradske ulice u blizini glavne autobuske stanice, a čak je došlo i do tuče kada su se dve grupe sukobile.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.