MALI, ALI OZBILJNI TRKAČI Počeo Dečiji maraton u Zoološkom vrtu

Izvor: Blic, 23.Apr.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI, ALI OZBILJNI TRKAČI Počeo Dečiji maraton u Zoološkom vrtu

Samo nekoliko dana nakon Beogradskog maratona, danas se u Zoološkom vrtu održava i 23. Smoki Dečiji maraton, u čijim kvalifikacijama je učestvovalo 16.000 mališana iz svih predškolskih ustanova Beograda.

Deca su u Zoološkom vrtu počela da se okupljaju oko 10 sati, i dobro raspoloženi jedva su dočekali start trke. Ozbiljno su shvatili današnji zadatak, i kao pravi trkači otpočeli maraton.

Po svemu sudeći u prijatnom ambijentu Zoološkog vrta mališani će se danas dobro zabaviti jer ih i finalna trka oko Slonare očekuje u 12.30 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČIJI MARATON U BEO ZOO VRTU: U trci učestvuju mališani iz 14 predškolskih ustanova!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2016

...On je istakao da je više od 16000 dece trčalo u kvalifikacijama za Dečiji maraton te da se iz godine u godinu povećava broj učesnika..Kvalifikacione trke trčalo je 150 mališana, a u finalnoj trci će biti njih 12 Staza je duga 230 metara, a u trci učestvuju predškolci iz 14 predškolskih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.