Legalni taksisti će imati oznaku “TX”

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legalni taksisti će imati oznaku “TX”

Svaki taksista kome istekne registracija ove godine dobiće novu registarsku oznaku sa slovima “TX”. To će ubuduće biti znak prepoznavanja za sve taksi vozače, ali i jedan od načina da se ilegalcima stane na put.

Najveća korist od uvođenja novih taksi oznaka očekuje se prilikom otkrivanja ilegalaca na beogradskim ulicama. Naime, kada svi taksisti dobiju oznake sa "TX" simbolima, inspekcija će golim okom moći da zaključi ko ima a ko nema taksi dozvolu.

Važno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to da će takve oznake na registraciji imati svi taksisti, naravno oni koji su legalni i koji poseduju taksi dozvolu izdatu od grada ali i potvrdu od Agencije za privredne registre da su registrovani za ovu delatnost.

Prilikom registracije vozila taksista mora da priloži jedinstvenu taksi dozvolu koju izdaje grad i pomenutu potvrdu kako bi mu bila izdata nova tablica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.