Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2021, 11:54

Lajčak u Beogradu 20. i 21. septembra

Specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće u Beogradu 20. i 21. septembra radi razgovora o primeni sporazuma postignutih u procesu dijaloga i napretku u pregovorima o sporazumu o sveobuihvatnoj normalizaciji odnosa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stiže Lajčak

Izvor: B92, 17.Sep.2021

Beograd -- Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće u Beogradu 20. i 21. septembra...Glavna tema razgovora koje će Lajčak voditi je primena sporazuma postignutih u procesu dijaloga i napretku u pregovorima o sporazumu o sveobuihvatnoj normalizaciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.