Kupanje na otvorenom na bazenima SC Olimp

Izvor: Studio B, 19.Jun.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupanje na otvorenom na bazenima SC Olimp

Na bazenima Sportskog centra "Olimp" sinoc počela sezona kupanja na otvorenom.

Pored noćnog kupanja, svi posetioci u večernjem terminu moći će da uživaju i u letnjem muzičkom programu, koji će obeležiti mnogobrojni koncerti, žurke i gostovanja di džejeva.

Večernji termin je otvoren za sve posetioce od 21 do 24 časa, po ceni od 400 dinara, kolika je i cena jednog sata igranja odbojke na pesku.

Dnevna karta za bazene košta 250 dinara, a za decu do sedam godina ulaz je besplatan.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Noćno kupanje od sutra i na Tašmajdanu

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 15:00

Na otvorenom plivalištu "Tašmajdana" u petak, 21. juna, počinje sezona noćnog kupanja. ..Iz ovog Sportsko rekreativnog centra pozivaju Beograđane da "urone u vrele letnje noći u centru grada"...Noćno plivanje će biti organizovano u terminu od 21 do 23 sata...Cena ulaznice za noćno plivanje iznosi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.