Kontrola komunalnog reda na trasi maratona

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola komunalnog reda na trasi maratona

U Sekretarijatu za inspekcijske poslove, prošle nedelje primljeno je 405 prijava građana, a formirano je ukupno 812 predmeta.

Doneta su 232 rešenja kojima je naloženo uklanjanje utvrđenih nedostataka iz svih oblasti inspekcijskog nadzora, podneto je 19 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izrečene su tri novčane kazne zbog neizvršenja rešenja, izdat je 41 prekršajni nalog, a po ranije izdatim prekršajnim nalozima naplaćeno je 189.500 dinara. Po zahtevima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pokretanje prekršajnog postupka inspektora ovog sekretarijata naplaćeno je 44.420 dinara.

Prema rečima sekretarke za inspekcijske poslove Zagorke Panić, nastavljene su aktivnosti Komunalne policije na kontroli plutajućih objekata na potezu između Mosta na Adi i Starog železničkog mosta na desnoj obali reke Save.

- Nastavljena je i kontrola komunalnog reda na trasi 29. Beogradskog maratona, a vrši se evidentiranje objekata i kontrola komunalnog reda u neformalnom naselju na Čukaričkoj padini. Pored toga, izvršena je kontrola pet železničkih stanica - rekla je Zagorka Panić.

Ona je dodala da je u toku inspekcijski nadzor kontrole urednosti spoljnih delova zgrada i površina oko zgrada domova zdravlja na teritoriji Beograda.

- Pregledano je 29 objekata domova zdravlja, zdravstvenih stanica i ogranaka domova zdravlja lociranih na opštinama Novi Beograd, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Čukarica, Voždovac, Vračar, Zvezdara i Zemun. Uslediće donošenje 17 rešenja za otklanjanje nedostataka, a u 12 objekata je zatečeno uredno stanje - rekla je Panićeva.

Ona je naglasila da je nastavljeno suzbijanje nelegalne ulične prodaje oko pijaca „Banjica" i „Skadarlija", a vršene su i kontrole taksi prevoza putnika, vanlinijskog prevoza putnika u zoni Pančevačkog mosta tokom akcija sa Saobraćajnom policijom.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.