Konstitutivna sednica opštine Stari grad

Izvor: Studio B, 05.Jun.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstitutivna sednica opštine Stari grad

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Gradske opštine Stari grad potvrđeni su mandati svih 56 odbornika, izabrani predsednik i sekretar Skupštine opštine, kao i predsednik Administrativne komisije.

U Skupštini opštine Stari grad obrazovane su 4 odborničke grupe. Za predsednika Skupštine opštine Stari grad izabran je Dragan Vidanović iz koalicije „Dragan Đilas – Izbor za bolji Stari grad".

Odbornici su većinom glasova na predlog predsednika, izabrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sekretara Skupštine te gradske opštine, Zorana Đorđevića.

Nova sednica na kojoj se očekuje izbor izvršnih organa biće održana 21. juna. U toku je i konstitutivna sednica Skupštine gradske opštine Vračar.

Na izborima održanim 6.maja, apsolutnu većinu dobila je izborna lista Dragan Đilas-izbor za bolji Vračar, čiji je nosilac Branimir Kuzmanović, koji je i kandidat za predsednika opštine.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević i dalje na čelu opštine Sečanj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2012

SEČANJ -..U Sečnju je već održana prva konstitutivna sednica skupštine opštine. Opozicione stranke nisu bile prisutne, ali su izabrani predsednik skupštine i predsednik opštine, pošto je bilo dovoljno odbornika...Predsednik opštine ostao je Predrag Milošević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.