Konkurs za prijem policajaca

Izvor: Studio B, 29.Mar.2011, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za prijem policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za prijem 300 novih polaznika koji bi posle obuke radili kao policajci u Beogradu.

Konkurs će trajati do devetog aprila, a na njega mogu da se jave svi od 18 do 26 godina, sa trećim i četvrtim stepenom srednje škole.

Jedan od uslova je i da polaznici najmanje godinu dana imju prijavljeno prebivalište u Beogradu. Svi zainteresovani mogu da se jave u policijske stanice na teritoriji grada.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Konkurs za prijem 300 novih policajaca

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 00:30

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za prijem 300 novih polaznika koji bi posle obuke radili kao policajci u Beogradu. Konkurs je otvoren do 9. aprila..Konkurs će trajati do 9. aprila, a na njega mogu da se jave svi od 18 do 26 godina, sa završenim trećim i četvrtim stepenom srednje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.