Konkurs za praksu u nekoj od kompanija

Izvor: Glas javnosti, 25.Jun.2011, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za praksu u nekoj od kompanija

BEOGRAD - Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (UB) pozvao je studente završnih godina da iskoriste priliku za sticanje radnog iskustva u struci, kroz obavljanje prakse u nekoj od kompanija koje su otvorile svoja vrata mladima ovog leta.

Za studente UB otvoreno je više od 50 različitih pozicija za obavljanje prakse u Naftnoj industriji Srbije, Javnom preduzeću Elektromreža Srbije, S&T Serbia d.o.o i Beogradskom centru za bezbednosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << politiku (BCBP), saopšteno je iz centra.

Konkursi su otvoreni do kraja juna ili do početka jula, i to za studente završnih godina Matematičkog, Hemijskog, Ekonomskog, Saobraćajnog, Mašinskog, Građevinskog, Tehnološko-metalurškog, Elektrotehničkog, Rudarsko-geološkog, Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog i drugih fakulteta društvenih nauka UB.

Konkurs za praksu u Naftnoj industriji Srbije otvoren je i za studente Univerziteta u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju i istaknuto da se detaljnije informacije o načinu prijave i rokovima dostupne su na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.