Kompletna rekonstrukcija ulice u Batajnici

Izvor: Studio B, 12.Jul.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletna rekonstrukcija ulice u Batajnici

Kompletna rekonstrukcija Ulice Žike Markovića u Batajnici biće završena za manje od mesec dana, što će meštanima tog dela grada olakšati kretanje i omogućiti normalno odvijanje saobraćaja

Kako je izjavio je rukovodilac Sektora novogradnje JKP „Beograd-put” Saša Cvijetić, ta ulica se prvi put posle više od 30 godina potpuno rekonstruiše i biće urađene kompletne trotoarske površine i postavljen novi asfalt.

Milan Antić, odbornik u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << grada, rekao je da će uređenjem te ulice biti rešen višegodišnji komunalni problem.

– U Ulici Žike Markovića urađena je gasifikacija i zbog toga su trotoari deformisani, te je bilo neophodno vratiti ih u prvobitno stanje. Ovom rekonstrukcijom biće spušteni ivičnjaci, što će olakšati parkiranje, ali i kretanje osoba sa invaliditetom – istakao je Antić.

Ljiljana Njamculović živi u Ulici Žike Markovića i naglašava da je dobro to što ulica dobija novi asfalt i dodaje da su meštani godinama unazad samostalno „krpili oštećen asfalt i nanosili beton”.

Prema rečima direktorke Direkcije za puteve Ivane Vuletić, u narednih 15 dana plan za sanaciju i asfaltiranje ulica biće dopunjen, tako da će se u njemu naći i ulice koje su opštine već predložile, one na kojima je u međuvremenu došlo do oštećenja, kao i ulice za čiju sanaciju su inicijativu dali građani. Time će, dodala je, broj ulica koje se rekonstruišu biti oko 580, što je jedanko prošlogodišnjem učinku.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.