Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jul.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keziah Jones ponovo u Beogradu 26. jula

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones, nastupiće u petak 26. jula od 21.30 na letnjoj pozornici BitefArtCafe-a (Kalemegdan). Olufemi Sanyaolu, poznatiji kao Keziah Jones, kao što je pre tačno pet godina i obećao. Koncert i after party ... Pročitaj članakThe post Keziah Jones ponovo u Beogradu 26. jula appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

BusPlus dopune za avgust 2013.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Jul.2013, 13:27

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za avgust 2013. počinje danas, 25. jula. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na oko 2.000 prodajnih mesta. Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se na .. Pročitaj članakThe post...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.