KOMUNALNA POLICIJA KONTROLISALA TAKSISTE U LAZAREVCU

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMUNALNA POLICIJA KONTROLISALA TAKSISTE U LAZAREVCU

Na teritoriji opštine Lazarevac izvedena je zajednička akcija Sekretarijata za inspekcijske poslove i Komunalne policije u kojoj je izvršena kontrola auto-taksi prevoza

BEOGRAD - Na teritoriji opštine Lazarevac izvedena je zajednička akcija Sekretarijata za inspekcijske poslove i Komunalne policije u kojoj je izvršena kontrola auto-taksi prevoza.

Tom prilikom saobraćajni inspektori su iz saobraćaja isključili osam vozila, kojima su privremeno oduzete tablice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i saobraćajne dozvole, dok je jedno vozilo privremeno oduzeto.

– Predviđene kazne za ovu vrstu prekršaja kreću se u rasponu od 150.000 do 500.000 dinara.

Ovakve akcije sprovodiće se i ubuduće kako na teritoriji Lazarevca tako i u Obrenovcu, Barajevu, Mladenovcu, Sopotu, Surčinu i drugim opštinama – rekao je Nebojša Tomić, zamenik sekretara za inspekcijske poslove.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.