KO NAJBOLJE ČISTI LED? Otvara se karling šator na Starom DIF-u

Izvor: Blic, 27.Dec.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO NAJBOLJE ČISTI LED? Otvara se karling šator na Starom DIF-u

U četvrtak 29. decembra tačno u podne, u okviru Ledenog parka na Starom DIF-u (Deligradska 27), biće otvoren jedinstveni Beogradski karling šator i klizalište.

Šator će biti otvoren za građanstvo svakog dana od 16 do 22 sata, dok su drugi termini rezervisani za klubove i reprezentativne selekcije, a klizalište će raditi od 10.00 do 22.00.

Beogradski karling šator, jedini zatvoreni teren za karling na Balkanu, zajedničkim snagama su realizovali Ledeni park Stari DIF, Kraljevski karling klub, Savez za karling Beograda i Nacionalni savez za karling Srbije uz pomoć Svetske karling federacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.