KKN na ekološkom festivalu

Izvor: Press, 25.Okt.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKN na ekološkom festivalu

U okviru ekološkog festivala "Oplaneti se!Recikliraj" koji se održava 5. novembra u Domu omladine Beograda, nastupiće beogradske rok grupe Kanda, Kodža i Nebojša i Metak za zlikovca.

Koncert, koji će početi u 21 čas je humanitaran, a sav prihod namenjen je za nabavku opreme za rad sakupljača sekundarnih sirovina udruženih u "Zelenu zadrugu" sa Čukaričke padine.

Svi zainteresovani moćiće da kupe ulaznice od 400 dinara na biletarnici Doma omladine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Humanitarni koncert organizuju Zelena lista Srbije i Zelena inicijativa, u saradnji sa Insitututom za održive zajednice (ISC) i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eko festival Oplaneti se! Recikliraj 2012

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Okt.2012

Velika centralna akcija u okviru kampanje “Oplaneti se! Recikliraj” biće realizovana 5. novembra (12.30-15.00) u Domu omladine Beograda (Makedonska 22). U muzičkom delu nastupiće Kanda Kodža i Nebojša i Metak za zlikovca. Cena ulaznice je 400 dinara. Cilj akcije je da se svim akterima u društvu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.