Jutka tužio list Danas zbog saopštenja Ne davimo Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutka tužio list Danas zbog saopštenja Ne davimo Beograd

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, koji je podneo ostavku zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, tužio je dnevni list Danas jer je preneo izjavu podrške koju je organizacija "Ne davimo Beograd" uputila žrtvama tog seksualnog uznemiravanja, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju "Ne davimo Beograd", Jeličić smatra da je na taj način pretrpeo duševne bolove "zbog povrede ugleda, dostojanstva, slobode i prava ličnosti", s obzirom da sud još >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nije doneo odluku da li je kriv.

"Inicijativa 'Ne davimo Beograd' u potpunosti stoji iza svojih navoda prenesenih u Danasu i iza podrške Mariji Lukić, Danijeli Vukajlović i drugim žrtvama seksualnog uznemiravanja Milutina Jeličića Jutke", dodaje se.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.