Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesen u Beogradu od ponedeljka, 23. septembra

Tačno u 10 časova i 50 minuta, u prepodnevnim satima, u ponedeljak, 23. septembra, u Beograd će stići jesen. Astronomski podatak koji malo kome znači nešto posebno. Pa, ipak… Kad nam nauka kaže da je leto 2019 prošlo, moramo priznati da ga treba arhivirati, i otvoriti srce prema bogatoj ponudi jesenjeg Beograda. Zdravi bili! Da … The post Jesen u Beogradu od ponedeljka, 23. septembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

XXIII Muzički susreti „Jesen na Čukarici“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Sep.2019, 11:23

U ponedeljak, 23. septembra 2019, u Kulturnom centru „Čukarica“ počinje manifestacija XXIII Muzički susreti „Jesen na Čukarici“. Na repertoaru su koncerti: „Kuda ljubav odlazi“ u izvođenju Ansambla „La Storia“, „Dobra stara vremena“ sa Radetom Marjanovićem i Tanjom Bošković,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.