Javni konkurs za direktora Radio Beograda

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni konkurs za direktora Radio Beograda

Radio-televizija Srbije (RTS) raspisala je javni konkurs za izbor direktora Radio Beograda, objavljeno je u Službenom glasniku.

Na konkurs se mogu prijaviti državljani Srbije, sa prebivalištem u zemlji, koji imaju visoku stručnu spremu ili master, kao i osam godina radnog iskustva na rukovodećim mestima.

Kako se navodi u konkursu, budući direktor Radio Beograda mora biti "istaknuti medijski stručnjak koji se dokazao izuzetnim rezultatima rada u televizijskoj, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << radio delatnosti".

Rok za predaju biografija sa dokazima o ispunjavanju uslova je 30 dana od dana objavljivanja konkursa a Upravni odbor RTS-a imenovaće direktora Radio Beograda u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava.

Direktor Radio Beograda je od jula 2015. godine bio Milivoje Mihajlović koji je razrešen na sednici Upravnog odbora RTS-a 17. oktobra i postavljen za pomoćnika generalnog direktora RTS-a.

Vršilac dužnosti direktora Radio Beograda je Milan Nedić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

RTS raspisao konkurs za izbor direktora Radio Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2017

Radio-televizija Srbije (RTS) raspisala je javni konkurs za izbor direktora Radio Beograda, objavljeno je u današnjem Službenom glasniku...Na konkurs se mogu prijaviti državljani Srbije, sa prebivalištem u zemlji, koji imaju visoku stručnu spremu ili master, kao i osam godina radnog iskustva na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.