Izveštaj o radu  „Beograd-puta

Izvor: Studio B, 07.Sep.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj o radu „Beograd-puta"

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Beograd-put” danas vrše sanaciju i adaptaciju 38 ulica u 14 opština, a redovno održavanje se obavlja u 31 ulici u osam beogradskih opština.

Tehničko regulisanje, popravka namernih kvarova, kao i ostali radovi obavljaju se u još 10 ulica na tom području.

Najviše se radi na Paliluli, Zvezdari, u Rakovici, Grockoj, Barajevu, na Savskom vencu i Voždovcu. Kako je saopšteno iz JKP „Beograd put”, radovi u ulici Miloša >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Pocerca na Savskom vencu, od Kneza Miloša do Resavske, trebalo bi da budu završeni do kraja septembra.

Rok za završetak posla u ulici Gospodara Vučića je 26. septembar, a ukoliko JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” dobije dozvole za svoje radove, rok će biti produžen 15 dana.

Radovi u Vojvode Milenka, od ulice Svetozara Markovića do Resavske, biće završeni sedam dana pre roka planiranog za 20. septembar. Deo te ulice, od Savske do ulice Dr Aleksandra Kostića i Dr Aleksandra Kostića do Sarajevske, trebalo bi da bude završen do 11. septembra.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekipe Beograd-puta na 79 lokacija u gradu

Izvor: Danas, 08.Sep.2010, 00:08

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Beograd-put“ danas vrše sanaciju i adaptaciju 38 ulica u 14 opština, a redovno održavanje se obavlja u 31 ulici u osam beogradskih opština. Tehničko regulisanje, popravka namernih kvarova, kao i ostali radovi obavljaju se u još 10 ulica na tom području.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.