Izmene u saobraćaju za vreme Univerzijade

Izvor: S media, 23.Jun.2009, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju za vreme Univerzijade

Gradski Sekretarijat za sabraćaj apelovao na Beogradjene da, zbog planiranih izmena režima saobraćaja za vreme Univerzijade, umesto svojih automobila koriste vozila javnog prevoza.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, Sekretarijat za saobraćaj moli gradjane da budu strpljivi u slučaju povremenih zastoja koji će biti prouzrokovani održavanjem sportskih manifestacija u gradu.

Zbog zatvaranja za saobraćaj ulazne rampe na Mostarskoj petlji iz Savske ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << autobusi na liniji 601 će od sutra u smeru ka Novom Beogradu kretati ulicama: Savska - Mostar - Franše D'Eperea u smeru ka Nišu - rampa kod Hitne pomoći - Franše D'Eperea u smeru ka Novom Beogradu - most Gazela i dalje redovnom trasom.

Stajalište "Blok 42" za liniju broj 95 u smeru prema Bloku 45 izmešta sa na novu lokaciju u ulici Antifašističke borbe ispod železničkog nadvožnjaka, dok se stajališta "Španskih boraca 1" za linije br. 67 i 94 u ulici Milutina Milankovića (oba smera) se ukidaju.


Zbog održavanja Univerzijade, ulaz na parking kod "buvljaka" na Novom Beogradu iz ulice Jurija Gagarina je zatvoren i Beogradjani će moći da koriste jedino ulaz iz Ulice antifašističke borbe.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.