Izmene na pruzi Beograd-Mala Krsna

Izvor: Studio B, 08.Nov.2012, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene na pruzi Beograd-Mala Krsna

Zbog građevinskih radova na pruzi Beograd-Rakovica-Mala Krsna, do 10. novembra biće promenjena organizacija saobraćaja putničkih vozova.

Lokalni vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko stanice Beograd Ranžirna, a međunarodni preko Mladenovca, pa se očekuje njihovo kašnjenje oko 20 minuta.

Danas će pomoćnim prevoznim putem preko Mladenovca saobraćati međunarodni voz iz Skoplja u 8.20 za Beograd, dok će lokalni putnički vozovi iz Požarevca u 16.36 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za Beograd, kao i iz Beograda u 19.35 časova za Požarevac, saobraćati preko stanice Beograd Ranžirna.

 

Pomoćnim prevoznim putem preko Mladenovca 9. i 10. novembra saobraćaće i međunarodni voz iz Sofije u 20.15 časova za Beograd, a vozovi na relaciji Požarevac (04.40 sati)-Beograd i Beograd (07.38 sati)-Požarevac saobraćaće preko Beograd Ranžirne stanice, navedeno je u saopštenju. 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.