Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Sep.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba oldtajmera na Zvezdari

Najlepša vozila “Oldatjmer kluba Beograd” biće predstavljena na trgu u Bulevaru kralja Aleksandra 77 u subotu 22. septembra od 10.00 do 13.00 na tradicionalnoj izložbi oldtajmera u organizaciji Gradske opštine Zvezdara. Izložba se pridružuje manifestaciji “Dani evropske baštine” koja se odvija tokom cele nedelje na više lokacija u Beogradu i mnogim gradovima Srbije. Vozila će [...]The post Izložba oldtajmera na Zvezdari appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U subotu izložba oltajmera ispred opštine Zvezdara

Izvor: Blic, 20.Sep.2012

Najlepša vozila „Oldtajmer kluba Beograd“ biće izložena na trgu ispred opštine Zvezdara (Ul.Bulevar kralja Aleksandra 77) u subotu od 10 do 13 časova na tradicionalnoj izložbi koju organizuje GO Zvezdara...Izložba se pridružuje manifestaciji „Dani evropske baštine“ koja se odvija tokom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.