Izložba gljiva u holu Doma sindikata

Izvor: Glas javnosti, 15.Okt.2011, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba gljiva u holu Doma sindikata

BEOGRAD - Jedanaesta beogradska izložba gljiva, u organizacji Asocijacije gljivara, biće otvorena u subotu u 11 časova, u holu Doma sindikata.

Na izložbi će i ove godine biti organizovane radionice za odgajivače, sakupljače i stručnu javnost, a teme će se odnositi na trenutno stanje stanovništva, gljive kao bioindikatore zdravlja životne sredine, uticaj na šumarstvo i upotrebu u ishrani.

Na izložbi će učestvovati učenici škole "Milan Petrović", u kojoj nastavu pohađaju deca sa smetnjama u razvoju iz Novog Sada, i gljivari iz Novog Sada, koji će predstaviti svoje udruženje.

Pokrovitelj izložbe je Sekretarijat za zaštitu životne sredine.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.